Wie zijn wij?

Suzanne en Charlotte

lot+suus

Dansstudio Dance Delicious

Wij zijn Suzanne en Charlotte. Wij zijn twee zussen maar ook dikke vriendinnen! Suzanne is 33 jaar en Charlotte 30 jaar. Op jonge leeftijd zijn we begonnen met dansen. Allebei zijn we meerdere keren Nederlands Kampioen showdance geworden. Daarnaast hebben we vele opgetredens gegeven door heel Nederland.

Ondertussen hebben we een succesvolle dansstudio. Sinds 2007 geven wij danslessen aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar. Met veel enthousiasme leren wij de kids nieuwe moves op verschillende danslocaties in Almere-Buiten en Almere-Stad.  Ook dit jaar gaan wij er weer een knallend dansjaar van maken!

Neem contact met ons op via dancedelicious@hotmail.com

Liefs Suzanne en Charlotte

Tamara

13178782_804770752956041_5237228712661761126_n

Hallo !!! Ik ben Tamara Brans en ik ben 29 jaar. Ik dans al 17 jaar en dat doe ik nog steeds met erg veel plezier. Vanaf het begin (2007) dat Dansstudio Dance Delicious is opgestart, heb ik danslessen gevolgd bij Suzanne en Charlotte. Vanaf 2012 geef ik zelf les bij Dansstudio Dance Delicious. Ik heb super veel zin in dit dansjaar en ik hoop nog lang dansles te geven voor Dansstudio Dance Delicious!

Aja

Aja
Ik ben Aja. Ik ben 22 jaar oud. Ik ga dit nieuwe seizoen lesgeven in de stijl hiphop en ben erg enthousiast.  Ik heb al veel opdrachten gedaan in de danswereld. Ik ben sinds 2012 de achtergrond danseres van Aliyah, waarmee ik in 2015 zelfs in Suriname twee concerten heb gedanst. Ik heb een kleine dansrol in de familiefilm ‘heksen bestaan niet’, heb verschillende workshops gegeven en gedaan en heb gedanst voor o.a Nike, Superkids, RTL late night en Dance4life. Met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan, wil ik dat graag aan de kids overbrengen. Ik heb er zin in! Jullie ook?
 

Lobke

Mijn naam is Lobke Reitsma. Ik ben 19 jaar en woon in Hoorn. Zelf dans ik al sinds mijn vierde, en ben ik bijna klaar met mijn mbo dansopleiding die ik volg in Haarlem. Ik heb 5 jaar ervaring met het geven van danslessen. Dit word mijn eerste jaar bij Dance Delicious. Ik ga de streetdance lessen geven op de dinsdag in sportschool Actifit. Heb er heel veel zin in! Tot snel!

Cyanne


Hoi ik ben Cyanne, 18 jaar. Ik dans al bij Dansstudio Dance Delicious sinds ik 7 jaar ben. Drie jaar geleden begon ik met mijn stage als dansdocent. Afgelopen jaar heb ik samen met Tamara het 1e showteam lesgegeven op vrijdagmiddag. Daarvoor heb ik dit team 2 jaar dansles gegeven met Suzanne en Charlotte. Ook heb ik de allerkleinste kids op de woensdagmiddag dansles gegeven. In het nieuwe seizoen ben ik er zeker weer bij! Ik heb er zin in!

Sharella


Mijn naam is Sharella. Sinds 2014 geef ik dansles in showdance en hiphop voor Dansstudio Dance Delicious. Ook dit jaar zal ik met veel plezier dansles geven. Ik heb er erg veel zin in om jullie dit jaar weer les te geven! Tot snel in het nieuwe seizoen

Anouk


Hoi allemaal!
Ik ben Anouk en dans sinds mijn 7de bij Dance Delicious verschillende dansstijlen zoals streetdance en hip hop. Sinds 2014 dans ik met veel plezier in het demo-team. Ik heb laatst mijn eerste dansles gegeven en vond dit super leuk!

Ik hou heel veel van dansen en vind het leuk om dit aan kinderen te leren.